Според местните хора около 9.00 часа тази сутрин от къщата,

...
Според местните хора около 9.00 часа тази сутрин от къщата,
Коментари Харесай

Самоуби се издирваният за убийството на жената в Благоевград


Според локалните хора към 9.00 часа тази заран от къщата, в която живеят двама братя, са се чули два изстрела. Най-вероятно там се е укривал обвиненият. Има един арестуван. Неговата идентичност на този стадий не се знае.

По-рано баретите блокираха село Бараково, намиращо се в община Кочериново. Предполага се, че в една от изоставените къщи там се е укривал търсеният за убийството на бизнесдамата от Благоевград - Радослав С. - Соколето. 

Убийството е станало към 1.00 часа през нощта. Жертвата е на 58 години и е била част от управлението на известно заведение за хранене в града. Такси я е оставило пред блока, влезнала е във входа и точно там е причакана. Нейна съседка я намерила.

Главният обвинен Радослав има криминално досие. Доскоро той е живял с дъщерята на убитата. Преди седмица обаче той пребил момичето и от този момент полицията го търси. Предстои тази версия да бъде доказана или отхвърлена от полицията. Близките на дамата отхвърлиха да застанат пред камерата на NOVA, тъй като се опасяват за живота си.

Жената е умряла вследствие на огнестрелна рана в региона на гърдите, изясни за NOVA представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР